Procurorii cer 3 ani de închisoare pentru fosta manager a Spitalului Județean, Liliana Neaga

NEAGA LILIANA MARIA, fostă manager a Spitalului Județean de Urgență Zalău este acuzată de procurori de comiterea mai multor infracțiuni de abuz în serviciu și corupție, fapte prin care a prejudiciat unitatea spitalicească cu peste 127.960 lei, dar și a primit aproape 10.000 de euro mită, astfel că medicul a negociat cu procurorii o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani cu suspendare. Fosta manager Liliana Neaga și-a recunoscut faptele, astfel că a beneficiat de o soluție mai „blândă” din partea procurorilor.

Dosarul penal care conține acordul de recunoaștere a vinovăției a ajuns la Tribunalul Sălaj, iar primul termen de judecată a fost stabilit la data de 18 octombrie.

După aproape 24 de ani în slujba pacienţilor, Dr. Liliana-Maria Neaga s-a retras din activitate și s-a pensionat.

În perioada 2003 – 2006 și  în perioada 1 noiembrie 2017 – 1 ianuarie 2019, dr. Liliana Neaga a ocupat fotoliul de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.


One thought on “Procurorii cer 3 ani de închisoare pentru fosta manager a Spitalului Județean, Liliana Neaga

  1. Când era pe cai mari era arogantă și îi plăcea să dea ordine dar karma funcționează pentru toată lumea așa că cei puși în frunte de partide ar trebui să știe că s manageri, directori, în instituții publice și nu pe plantația lor, cei călcați în picioare aiurea le doresc tot”binele” și asta li se aplică sigur mai devreme sau mai târziu…dacă te a pus partidul în frunte nenicule vezi ți de treabă și ajută ți subalternii, colaborează cu ei, nu îi supune că nu ești rege și ei sclabi, sclavia a fost abolită demult. B.D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *