Procurorii din Șimleu l-au trimis în judecată pe Olariu Andreas, cel care la accidentat mortal pe Alex Ispas

Olariu Alexandru Andreas este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.


În data de 26 decembrie 2020 se vor împlini 3 ani de la tragedia din Sîg, când Andreas Olariu din Chieşd a consumat băuturi alcoolice la discoteca din Sîg, apoi s-a urcat beat la volan, chiar dacă nu avea permis de conducere şi a intrat într-un grup de tineri. Alex Ispas din Valcău de Jos a murit în urma rănilor suferite, iar alţi doi tineri au ajuns la spital în stare gravă.

La data de 1 aprilie 2020 dosarul întocmit de procurorii PJ Șimleu a ajuns pe masa judecătorilor în cameră preliminară unde se decide dacă Olariu Andreas va fi sau nu trimis în judecată. După cinci termene de judecată magistrații au amânat să dea o soluție și au stabilit un nou termen de judecată pentru 9 decembrie când judecătorul poate lua o decizie, după care să înceapă judecata pe fond.


Culmea face că doar după 6 luni de la tragedie, Andreas Olariu îşi dobândeşte permisul de conducere, fiindu-i eliberat de Poliţie, pe motivul că nu avea cazier judiciar. Aşa se face că de sărbătorile de iarnă familia Olariu din Chieşd se adună la aceeaşi masă, însă pentru tot restul vieții sărbătoarea Crăciunului pentru familia Ispas din Valcău de Jos va fi zi de doliu, suferinţă şi lacrimi pe obraz pentru cel care a fost Alex Ispas, care astăzi este doar o stea pe cer.

Olariu Andreas l-a accidentat mortal  pe tânărul Alex Ispas de 23 de ani cu maşina primită de la părinţi

Olariu Andreas Alexandru, de 19 ani, din Chieşd, a omorât în 26 decembrie 2017 un tânăr de 23 de ani şi a rănit grav alţi doi tineri, după ce s-a urcat la volan beat şi fără să aibă permis de conducere. totul a avut loc în dimineaţa celei de-a doua zi de Crăciun, 26 decembrie 2017, după ce Andreas a chefuit bine în discoteca din Sîg. Minor la comiterea faptelor, Andreas conducea maișna primită de la părinţi. A pierdut controlul volanului şi a intrat într-un grup de tineri. Alex Ispas, de 23 de ani, din comuna Valcău de Jos, a murit la scurt timp la spital, iar alţi doi adolescenţi au fost răniţi grav şi transportaţi la spital.

Inculpat pentru două infracţiuni rutiere şi pentru ucidere din culpă, Olariu Andreas a făcut între timp şcoala de şoferi şi astăzi conduce fără nicio problemă pe drumurile publice, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Potrivit Poliţiei Sălăjene, Olariu Alexandru şi-a dobândit permisul de conducere, categoria B, la data de 6 iunie 2018, acesta fiindu-i eliberat de SRPCIV Sălaj. După accidentul groaznic din iarna lui 2017, magistraţii Simleuani l-au plasat iniţial în arest la domiciliu. Judecătorii Tribunalului Sălaj au decis apoi să-l aresteze preventiv. Olariu Andreas a stat în Centrul de Arest Preventiv al IPJ Sălaj 60 de zile, din 3 ianuarie până în 3 martie 2018, după care, liber fiind, a dat examenul pentru carnet şi acum conduce.

6 thoughts on “Procurorii din Șimleu l-au trimis în judecată pe Olariu Andreas, cel care la accidentat mortal pe Alex Ispas

 1. Păcat!!!
  Justiția asa a hotărât dar cred ca nu sau gandit la copii sau la nepotii lor!!!pot sa -l întîlnească in trafic sau chiar asa după o discoteca….
  NU TE VOM UITA NICIODATA ALEX!
  Bunul Dumnezeu să aline durerea părinților si fratilor lui Alex…..
  Undei dreptatea?????
  DEPARTEEEE

 2. Asta e justitia de romania ..traiasca si infloreasca scumpa noastra ..Vasilr goldis srl pe banda

 3. Cum sa nu folosesti expresii jignitoare la jegurile de magistrati si procurori care tergiverseaza din nestiinta sau din interes definitivarea unor dosare simple, clare, Omu a fost beat, a condus fara permis, a omorat un om , ce le trebuie judecatorilor?

 4. Bodea Lucian deputat = Septimiu Țurcaș, primar de Simleu = Procuror General la București ? ? ? ?

 5. Bai terminați cu prostiile astea va rog eu nici nu știți cum merge judecată și ce probe sunt nu va mai băgați nasul unde fierbe oala 2 dintre martori au fost prinși declarând fals , voi numa acuza știți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *