Procurorii DNA au descins la vârful PNL și PSD. Dosare penale la Prahova și Botoșani

Primarul municicipiului Botoșani, Cosmin Andrei (PSD), a fost dus la audieri la sediul DNA Suceava, mai precizează sursa menționată. El ar fi cercetat într-un dosar de corupţie în care este suspectat de angajarea ilegală a unei persoane.

Potrivit informațiilor Digi24, ar fi vorba de angajararea fără concurs în 2021 a unei apropiate de-ale sale.

Acțiunea procurorilor de la Botoșani vine la doar o zi după perchezițiile de la sediul Consiliului Județean Prahova, în urma cărora președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, a fost acuzat de luare de mită și pus sub control judiciar.

Primarul PSD al Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei,  este acuzat că a aranjat un concurs de angajare la primărie în 2021 și a fost pus sub control judiciar.

Preşedintele PNL al Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, a fost pus sub control judiciar în dosarul în care DNA a făcut, joi, mai multe percheziţii, inclusiv la sediul CJ. Prim-vicepreședintele PNL e acuzat de luare de mită și fals în declarații. Sub control judiciar au fost puși și sora și cumnatul său, care l-ar fi ajutat pe Dumitrescu să obțină bani, excursii în străinătate și bunuri de lux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *