Proiect pentru modernizarea iluminatului public în Șimleu Silvaniei

Primăria Orașului Șimleu Silvaniei anunță că a depus cu succes la Ministerul Mediului un proiect pentru modernizarea iluminatului public pe mai multe străzi din Șimleu Silvaniei. Proiectul prevede achiziționarea și montarea a 1000 de corpuri de iluminat cu tehnologie LED, cee ce va duce a scăderea cheltuielilor cu electricitatea.
„Iluminat modern în Șimleu Silvaniei.
Am reușit să depunem un proiect la Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor pentru a moderniza sistemul de iluminat pe mai multe străzi ale orașului.
Cu 3 milioane de lei vom achiziționa 1000 de corpuri moderne și vom face un iluminat arhitectural nou în aproape toate zonele orașului.
N-a fost ușor, fondurile s-au epuizat după 7 minute de la declanșarea procedurii de depunere a proiectelor, dar sigur că atunci când lucrezi cu profesioniști, lucrurile se pot face mult mai bine.
E important că vom plăti mai puțin, că vom eficientiza consumul energetic și nu în ultimul rând vom moderniza sistemul și vom da o față nouă străzilor și bulevardelor noastre.
Mulțumesc echipei și colaboratorilor și sper să semnăm contractul de finanțare cât mai rapid. Facem ce trebuie pentru Șimleu!”, transmite primarul Cristian Lazăr. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *