PSD: Închiderea piețelor care funcționează în spații închise, pedeapsă pentru producători

În urma unor decizii proaste ale guvernului PNL, administrațiile locale sunt nevoite să găsească soluții pentru funcționarea în continuare a piețelor. Cu alte cuvinte, toată responsabilitatea identificării unei soluții pentru susținerea producărorilor locali este plasată administrațiilor locale. Este și cazul administrației Municipiului Zalău care, până la urmă, a identificat soluții și a luat măsuri pentru funcționarea piețelor în spații deschise, în condiții de siguranță.
Chiar dacă, la nivel local, Primăria Municipiului Zalău a luat toate măsurile pentru ca piețele să funcționeze în condiții de siguranță în interior, nefiind înregistrate cazuri de îmbolnăvire, se pare că ⬇️agricultura nu este o prioritate pentru liberali. Prin această decizie este distrusă agricultura românească și afectat produsul românesc.
❗️Astfel, producătorii sunt aspru pedepsiți, iar românii obligați să consume produse din import. Acest guvern iresponsabil își arată disprețul față de traiul producătorilor, iar acum, când truda de peste an a acestor oameni dă roade, prin măsuri inexplicabile stabilite din pixul clientelei politice, producătorii sunt nevoiți să se resemneze.
🔴Partidul Social Democrat susține importanța “Produselor proaspete pe masa românilor”, iar din Programul de Guvernare fac parte următoarele soluții pentru agricultura româneasacă:
✅Susținere corectă și eficientă a sectorului agroalimentar
✅Investiții durabile în sectorul agroalimentar
✅Produse românești de calitate
✅Consolidarea producției autohtone pentru asigurarea veniturilor stabile
✅Cadrul legislativ coerent
(p)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *