PSD-istul Călin Forț pus la zid de PNL Sălaj după „numirile dubioase în funcții publice”

Președintele PSD Zalău și administrator public al Zalăului, Călin Forț este acuzat de liberali că a promovat în funcții publice persoane dubioase care nu fac altceva decât să prejudicieze instituția funcționarilor publici.

Este vorba de două numiri pe care Călin Forț le-a susținut în ultima perioadă. Un tânăr la Poliția Locală Zalău, iar a doua numire a unei tinere în CA la Citadin. De altfel, numirile controversate făcute de PSD-istul Călin Forț nu sunt văzute deloc bine nici de lideri importanți din PSD Sălaj, lideri care muncesc serios pentru a crește Partidul Social Democrat.

Membrii importanți din PSD Sălaj susțin că aceste numiri făcute de Călin Forț creează mai degrabă prejudicii de imagine partidului și strică munca unora care lucrează cu adevărat pentru creșterea imaginii PSD. Și numirea interimară la TSD Zalău făcută de Forț recent a creat valuri, a dus la dezbinarea organizației de tineret.

Liderii PNL Sălaj nu au omis ocazia și l-au taxat dur pe președintele PSD Zalău Călin Forț, care face cam cel taie capul în organizație, fără să se consulte cu ceilalți membrii din conducere.

„Personaje dubioase susținute de PSD în funcții publice
❌Cetățenii și contribuabilii au nefericita „șansă” de a asista, în aceste zile, la un grotesc spectacol oferit de cei care, vremelnic, se află la conducerea municipiului Zalău: președintele PSD Sălaj, Ionel Ciunt, alături de alți conducători ”de seamă” ai partidului socialist. Nu au fost suficiente șantierele deschise în Zalău pentru a demonstra incapacitatea și slaba pregătire a actualei administrații, așa că s-au decis să ne ofere și alte exemple. Răsplătindu-și oamenii care în campaniile electorale de anul trecut le-au adus voturi, Ionel Ciunt & Co girează în funcții publice personaje dubioase, plătite bineînțeles din banii contribuabililor.
➡️Zilele acestea am aflat cum un tânăr și înfocat susținător pesedist, angajat recent ”prin concurs” la Poliția Locală Zalău, s-a prezentat pe ”șapte cărări” la serviciu, și-a dat jos uniforma de polițist local pentru a-și arăta mușchii și a se lua la harță cu persoanele din Adăpostul de Noapte.
➡️Pentru a compensa lipsa de profesionalism în executarea lucrărilor de întreținere din oraș, sub oblăduirea altui pesedist de frunte, Călin Forț, la Citadin a fost numită în Consiliul de Administrație o tânără domniță pe care o recomandă … doar vocea și talentul, că nici colegii din partid se pare că nu o susțin. Experiența căpătată în perioada când vindea pantofi pe bulevard îi va fi folositoare, probabil, când va testa cu tocul grosimea stratului de asfalt turnat de Citadin.
➡️Nu putem să nu amintim și de un director din Primăria Zalău, care teoretic ar trebui să vegheze la bunul mers al lucrurilor în oraș, dar care în timpul serviciului stă ore în șir pe Facebook, aduce ode mărețe șefului și jignește cetățenii din municipiu care, pe lângă faptul că îi plătesc salariul deloc mic, își permit să atragă atenția autorităților asupra lucrărilor prost executate de către acești ”Dorei” care astăzi sparg unde ieri au pavat sau asfaltat.
⛔️Anul trecut, domnule Ciunt, când v-ați afișat în poză lângă unele dintre personajele de mai sus, pe care astăzi le girați în funcții publice, declarați: ”Suntem siguri că își vor aduce aportul la dezvoltarea organizației și se vor implica în acțiuni benefice pentru comunitate.” NO COMMENT! Forț(a) PSD!”, este comunicatul postat pe pagina de Facebook a PNL Sălaj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *