PSD Sălaj îl aruncă din nou în lupta pentru CJ Sălaj pe Florin Florian

Florin Florian este desemnat oficial candidatul PSD Sălaj pentru funcția de Președnte al Consiliului Județean Sălaj, la alegerile din 9 iunie.

Întreaga organizație județeană social-democrată îi este alături pe acest drum!

„Succes deplin #pentru_Sălaj și #pentru_sălăjeni! Oamenii contează!”, transmite PSD Sălaj. 

Florin FLORIAN: ”Am hotărât să mă înscriu în competiția electorală pentru funcția de #Președinte al #Consiliului_Județean_Sălaj, din partea Partidului Social Democrat.

Este o decizie îndelung cântărită de mine și asumată deoarece proiectele mele și ale echipei politice pe care o reprezint răspund nevoilor acestui județ și oamenilor care-l însuflețesc.

Cred în puterea mea de a munci, de a avea rezultate utile și așteptate de către fiecare locuitor al Sălajului, cu recunoștință pentru ce a fost și ce este.

Am convingerea că îmi veți fi aproape în parcurgerea acestui drum!”.

Florin Florian a mai candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, la alegerile locale din 2020, când a pierdut în fața actualului președinte al CJ Sălaj, liberalul Dinu Iancu-Sălăjanu, care candidează pentru al doilea mandat în fruntea județului.

După 16 ani de domnie PSD, Dinu Iancu Sălăjanu a obţinut la alegerile locale din 2020 circa 36% din voturi, el fiind urmat de candidatul PSD, Florin Florian, cu 27% din sufragii, şi cel al UDMR, Robert Szilagyi, cu aproape 20% din voturi.

One thought on “PSD Sălaj îl aruncă din nou în lupta pentru CJ Sălaj pe Florin Florian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *