Ramona Marincaș este consilier al secretarului de stat Moldovan, din Ministerul Sănătății

Spitalul Județean de Urgență Zalău vă anunță că doamna Ramona Marincaș, directorul de îngrijiri medicale al unității noastre este, începând de azi, 15 martie 2021, noul consilier al secretarului de stat Andreea Moldovan, din cadrul Ministerului Sănătății.

Doamna director de îngrijiri a plecat la Ministerul Sănătății pentru trei luni, suspendându-și temporar activitatea la Spitalul Județean de Urgență Zalău, fiind implicată în schimbarea Ordinului Ministrului Sănătății nr. 961 privind curățenia, dezinfecția și sterilizarea în unitățile sanitare publice și private.

„Dorim să aducem mulțumiri deosebite pentru tot efortul pe care l-a depus în cadrul instituției noastre, prin contribuția sa, la Spitalul Județean de Urgență Zalău fiind implementate numeroase proiecte legate de prevenirea şi controlul infecţiilor nosocomiale. Apreciem și suntem recunoscători pentru toată implicarea avută în activitatea din cadrul uniții noastre, în calitate de director de îngrijiri, de asistent medical, dar și de OM caracterizat mereu prin empatie, profesionalism, modestie și bunătate. Îi dorim mult succes în noul proiect și avem toată încrederea că va aduce un plus considerabil echipei din Ministerul Sănătății”, transmit reprezentanții Spitalului Județean Zalău.

Doamna asistent medical licențiat, Ramona Marincaș are o carieră de peste 30 de ani în domeniul medical, remarcându-se prin implicarea într-o serie de proiecte în domeniul prevenirii şi controlului infecţiilor nosocomiale, dar şi pentru confortul şi siguranţa pacientului, fiind declarată, în repetate rânduri, ”Practicianul Anului” de către Infection Prevention Society, asociația de prevenire a infecţiilor din Marea Britanie.

„Avem toată convingerea o dată cu reluarea funcției, după cele 3 luni, doamna Ramona Marincaș va continua proiectele și activitatea din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău, cu aceeași implicare și dedicare”, transmite conducerea spitalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *