Reprezentanți Michelin din 8 țări, în vizită la Consiliul Județean Sălaj și Primăria Zalău

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a primit joi, 30 martie, vizita unei delegații Michelin, formată din reprezentanți ai uzinelor de cord metalic pe care compania le deține în Franța, Canada, Thailanda, China, Italia, Spania, Brazilia și România.
🛞 În cadrul întâlnirii, oaspeții au aflat detalii atât despre istoria meleagurilor sălăjene și despre oamenii de seamă ai Țării Silvaniei, cât și despre principalele direcții de dezvoltare durabilă a județului nostru.

📌 „Pentru noi, sălăjenii, compania Michelin, prin uzinele pe care le deține în Zalău, reprezintă un important investitor și angajator și, totodată, un partener de nădejde în ceea ce privește dezvoltarea economică a Sălajului, respectiv susținerea inițiativelor sociale și culturale. Prin implicarea sa activă și responsabilă în viața comunității locale, Michelin a contribuit la promovarea imaginii Sălajului la nivel național. Întrevederea pe care am avut-o mi-a oferit ocazia de a împărtăși cu reprezentanții acestui lider mondial în producerea anvelopelor, informații despre proiectele pe care administrația județeană le implementează și care vor aduce beneficii durabile pentru toți cetățenii. De asemenea, am subliniat preocuparea constantă pentru accesarea de fonduri europene, care să ne permită să accelerăm investițiile în dezvoltarea sistemului de sănătate, revigorarea economiei locale, reabilitarea rețelei de drumuri județene și dezvoltarea patrimoniului cultural. Sunt proiecte prin care ne dorim să le arătăm sălăjenilor că se pot bucura de viață acasă, în Țara Silvaniei, și că putem redeveni o comunitate unită și puternică”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu.


Conducerea Primăriei Municipiului Zalău a primit, astăzi, vizita directorilor companiei Michelin Cord, din Franța, Brazilia, Italia, Canada, China, Thailanda și Spania.
Astăzi (nr. 30 martie) am avut deosebita plăcere ca împreună cu colegii din conducerea primăriei să primim vizita directorilor #Michelin_Cord din Franța, Brazilia, Italia, Canada, China, Thailanda și Spania.
❕În numele comunității pe care o reprezint, am transms oaspeților noștri faptul că #Municipiul_Zalău este un important centru industrial, iar acest lucru se datorează în mare măsură și Companiei Michelin.
✅De 21 de ani, administrația locală a municipiului, împreună cu conducerea Michelin au construit #împreună, iar prezența companiei în orașul nostru este extrem de importantă. Pe lângă locurile de muncă pe care le-au creat, aceștia sunt mereu prezenți în viața socială din Zalău, făcând #performanță în fiecare domeniu în care se implică.
👏Așadar, compania Michelin este parte a comunității din Zalău, este parte a comunității din Sălaj!”, a transmis primarul Zalăului, Ionel Ciunt. 

 

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *