Restaurantele din Zalău Value Center nu servesc clienții la masă

Potrivit unor imagini publicate pe Facebook, zălăuanii arată că administratorii Centrului comercial Zalău Value Centre au luat decizia de a interzice servirea de orice fel la mesele din interior.

Practic dacă cumperi de mâncare și vrri să mănânci pe loc, nu ai posibilitatea decât să iei mâncarea la pachet și să mănânci afară pe bancă.

Asta a pățit printre mulți cetățeni și familia primarului din Comuna Bănișor, Maxim Eugen. Aflat in weekend la mall cu soția și fetița a vrut să servească masa în interior. A fost repede oprit și invitat afară, motivul fiind că nu era vaccinat.

Deja o parte din școli funcționează în online, iar alte unități urmează să fie restricționate din cauza faptului că atât elevi, cât și cadre didactice se îmbolnăvesc.

Nunțile încep din nou să fie amânate de către nuntași din cauza haosului creat de pandemia care pare că nu se mai termină.

Guvernanții au adoptat deja o serie de restricții atât pentru cetățeni – purtarea măștii, carantină de weekend, dar și pentru întreprinzători – magazinele alimentare închid după ora 18.00, restaurantele obligate să ceară dovada vaccinării, și multe altele.

Practic România este împărțită în două: vaccinați și nevaccinati.

Județul Sălaj se apropie de o incidenţă de 3 la mia de locuitori, iar Zalăul a depășit pragul de 4 infectări la 1000 de locuitori.

Semnalele nu sunt bune de loc. Valul 4 începe să pună stăpânire pe județ, iar datorită virusului Delta – care este o formă agresivă, se preconizează un nou lock down în cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *