Rezultate Evaluare Națională 2022 în județul Sălaj. Când se afișează notele pe edu.ro

M

Pentru elevii din județul Sălaj care au dat examenul de Evaluare Națională 2022 a venit momentul în care își află rezultatele.

Notele pe care elevii claselor a VIII-a le-au obținut la examenele de la matematică și română sunt esențiale pentru viitorul lor, deoarece reprezintă o pondere importantă din media de admitere la liceu.

Rezultatele la Evaluare Națională 2022 vor fi afișate pe site-ul Ministerului Educației, edu.ro, în secțiunea specială Rezultate Evaluare Națională 2022 și pe pagina de internet a Inspectoratului Școlar Județean Sălaj, joi 23 iunie, până la ora 14.00.

Potrivit regulamentului, Rezultatul de la Evaluare Națională 2022 se calculează ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, din notele obținute la proba de limba română, matematică și limbă maternă (unde este cazul).

Rezultatele la Evaluare Națională 2022 în Sălaj, anonimizate

Rezultatele la Evaluare Națională 2022 în județul Sălaj sunt anonimizate pentru a se respecta prevederile legii europene privind protecția datelor personale.

Anonimizarea se face prin publicarea pe site a unui cod unic, primit de fiecare elev la intrarea în sala de examen la proba de limba română.

Codul unic este în format SJ0000000 (SJ- indicativul județului).

În momentul în care se vor afișa rezultatele pe evaluare.edu.ro, elevii vor folosi codul primit pentru a-și identifica notele.

Pe site, lista rezultatelor cuprinde: codul candidatului, unitatea de învățământ de proveniență, notele obținute la fiecare probă scrisă, media sau mențiunile „absent”/„eliminat din examen”, după caz .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *