Robert Szilagyi, anunță că, Consiliul Județean va construi a doua parcare, supraetajată, lângă Ambulanța Sălaj

Nevoia de locuri de parcare în preajma Spitalului Județean de Urgență Zalău este foarte mare, având în vedere și faptul că în zona respectivă funcționează și Serviciul de Ambulanță Județean Sălaj, dar și Clinica Salvosan Ciobanca.

În acest sens, Consiliul Județean Sălaj se apropie de finalizarea lucrărilor la parcarea subterană deja construită în fața spitalului, care va fi dată în folosință în cel mai scurt timp.

Parcarea semi-îngropată din fața Spitalului Județean se întinde pe 3.702 metri pătrați și va avea 154 de locuri de parcare, din care 84 la nivelul subteran, iar 70, la cel superior. Lucrarea este executată de una dintre cele mai performante companii de construcții care activează în județul Sălaj – SC AVRIL SRL.

Punctul termic dezafectat din spatele Ambulanței, transformat în parcare supraetajată

Vicepresedintele Consiliului Județean Sălaj, Robert Szilágyi, susține că administrația publică județeană are în plan să construiască a doua parcare în preajma Spitalului Județean, o parcare supraetajată, pe vechiul amplasament al unui punct termic dezafectat, situat în spatele sediului Ambulanței Sălaj.

„Având în vedere că există o nevoie constantă de a crește numărul de locuri de parcare în jurul spitalului județean, am avut în vedere crearea unei noi parcări cu mai multe etaje în spatele actualei stații de ambulanță, pe locul vechiului Punct termic dezafectat”, a declarat vicepreședintele CJ Sălaj, Robert Szilagyi. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *