România e lovită crunt de coronavirus. Record de infectări în Sălaj

Coronavirusul continuă să facă prăpăd în România. Autoritățile tocmai au anunțat un număr uriaș de persoane infectate descoperite în ultimele 24 de ore. Avem parte de un nou record de infectări, peste 6000.

În Sălaj au fost înregistrate 198 de cazuri noi de COVID-19, un record absolut de la declanșarea crizei cauzate de virusul ucigaș SARS-CoV-2.

Pandemia de coronavirus continuă să facă ravagii în România. Autoritățile au anunțat bilanțul COVID-19, 29 octombrie. Avem parte de un bilanț negru atât în rândul cazurilor noi, cât și în cel al deceselor. Este la fel de grav ca bilanțul din 28 octombrie. De asemenea, medicii abia mai fac față la Terapie Intensivă. Acolo este aproape un blocaj total.

Bilanț COVID-19, 29 octombrie!

Până astăzi, 29 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 229.040 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

163.852 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 6.481 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *