SADP Zalău continuă lucrările de refacere a marcajelor rutiere din municipiu

Serviciul de Administrare a Domeniului Public Zalău condus de directorul Adridan Marcel a început lucrările de refacere a marcajelor rutiere, a stațiilor de autobuz și taxi, a parcărilor, dar și înlocuirea indicatoarelor rutiere deteriorate.

În cursul lunii martie SADP a realizat marcarea trecerilor de pietoni de pe principalele artere de circulație din oraș, dar și marcaje în parcările de pe str. Teofil Moldoveanu – zona Sărmaș, care au fost amenajate de către Citadin.

În cursul lunii aprilie angajații SADP au realizat marcaje rutiere longitudinale pe străzile principale: Bulevadrul Mihai Viteazu, Simion Bărnuțiu, Voievod Gelu, stațiile de autobuz. S-a intervenit cu prioritate pe arterele principale care necesitau o refecere urgentă.

Pentru siguranța rutieră angajații SADP continuă cu marcaje longitudinale pe străzile Gh. Doja, Tudor Vladimirescu, Kossuth, după care se va intra la refacerea marcajelor la parcările dintre blocuri.

O altă activitate la fel de importantă este întreținere indicatoare rutiere din oraș, respectiv înlocuirea celor deteriorate.


Serviciul de Administrare a Domeniului Public Zalău este un serviciu public de interes local având dreptul și obligația de a presta serviciul de administrare a domeniului public și privat al municipiului Zalău pentru activitățile:

  • Semnalizare rutieră și managementul traficului;
  • Administrare, amenajare, întreținere și exploatare parcări;
  • Administrarea, exploatarea, întreținerea și modernizarea piețelor;
  • Compartiment de gestionare a infrastructurii fizice subterane pentru rețelele de comunicații electronice;
  • Activitatea de pregătire a secțiilor de votare cu ocazia alegerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *