Sălajul, gazdă a Adunării Generale a Rețelei Regionale de Tineret

🇷🇴🇪🇺 Adunarea Regiunilor Europene, în colaborare cu Consiliul Județean Sălaj, organizează, la Zalău, în perioada 14-17 martie, Adunarea Generală a Rețelei Regionale de Tineret (YRN).
👫 Tineri din Albania, Belgia, Norvegia, Austria, Franta, Irlanda, Spania, România și Italia, alături de reprezentanți ai administrațiilor locale din Norvegia, Croația si România, vor participa, pe parcursul celor patru zile, la ateliere de lucru, activități de consolidare a capacităților, dezbateri și vizite de studiu. În același context, membrii YRN vor alege noua conducere a structurii. Norbert Nagy, actualul vicepreședinte și consilier în cadrul Consiliului Județean Sălaj, este candidat la funcția de președinte al structurii.
ℹ️ Înființată, în 2008, de Adunarea Regiunilor Europene (ARE), Rețeaua Regională pentru Tineret (YRN) este o platformă care promovează participarea activă a tinerilor la nivel regional. Aceasta are ca scop facilitarea schimbului de bune practici, implementarea principiului subsidiarității în domeniul politicilor de tineret și apropierea tinerilor de Europa, cu recunoașterea identităților regionale și dând sens real ideii de „unitate în diversitate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *