SAMTEX SA condusă de o femilie din Italia, face investiții și se extinde la Jibou

Primarul Dan Ghiurco și viceprimarul Vlad Pașcalău, au participat ieri, 26 martie, la invitația conducerii  SAMTEX SA și a patronatului italian – familia Campagnolo, la inaugurarea prin retehnologizare, a unei noi capacități de producție.
🏭 Este remarcabil cum firma Fratelli Campagnolo, investind în acțiunile fostei unități de stat Integrata în 1999, a transformat această unitate într-un lider în producția de echipamente sportive în decursul a 25 de ani. Prin reinvestirea constantă a profitului obținut, au reușit să ridice această unitate pe harta producătorilor de prestigiu din industria sportivă.
Această inaugurare reprezintă nu doar o realizare în domeniul economic, ci și o dovadă a potențialului extraordinar al colaborării internaționale și a puterii investițiilor pe termen lung.
„Felicit eforturile și viziunea acestor parteneri și sunt convins că acest nou capitol va aduce beneficii semnificative atât comunității noastre, cât și întregii regiuni.
Mulțumesc tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect, de la conducerea fabricii la angajați și comunitatea noastră în ansamblu. Jiboul nostru se mândrește cu astfel de inițiative și cu parteneriatele solide care aduc progres și prosperitate”, a transmis primarul Dan Ghiurco. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *