Sănătatea cetăţenilor este prioritară pentru Partidul Social Democrat

❗️Pentru Partidul Național Liberal, sănătatea oamenilor este mai puțin importantă.

➡️Ca să îndeplinească dorința președintelui de a avea toată puterea, lucru cu care Iohannis nu era de acord în anul 2014 când a candidat la președinția României, avându-l contracandidat pe Victor Ponta, liberalii sălăjeni încearcă să ne convingă că, campania electorală în condiții de pandemie NU reprezintă un pericol pentru sănătatea oamenilor.

🟢 Sănătatea cetățenilor este prioritară pentru Partidul Social Democrat, iar oamenii sunt mult mai importanți decât alegerile parlamentare❗️❗️ Opțiunea PNL-ului de a organiza alegeri în această perioadă dificilă are la bază doar raționamente electorale și nu are nimic comun cu urgențele și prioritățile românilor. Mai mult, în mod conștient, românii sunt puși în pericol și este foarte posibil ca această manipulare să se întoarcă împotriva lor.

▶️Referitor la afirmația conform căreia prelungirea mandatelor înseamnă păstrarea privilegiilor de către parlamentari, facem precizarea că există opțiunea ca parlamentarii să poată munci în cele 3 luni fără să fie remunerați, dar din dorința supremă de a organiza alegeri, aceast aspect nici nu a fost luat în calcul de către liberali.

🟣Protejarea sănătății cetățenilor, sprijinirea economiei, crearea de locuri de muncă sau susținerea educației sunt doar câteva domenii care au nevoie de atenție sporită și de măsuri viabile. 🟢Partidul Social Democrat are un program de guvernare în care există soluții la toate aceste probleme și care prevede măsuri pentru siguranța românilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *