Şase persoane bănuite de furt, identificate de poliţişti

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ileanda au identificat ieri şase persoane, din judeţele Sălaj şi Vaslui, bănuite de comiterea unor furturi. Prejudiciul în valoare de 9200 de lei a fost recuperat în proporţie de peste 80 %.

La data de 11 mai a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ileanda au desfăşurat o acţiune, în comunele Şimişna şi Ileanda, pentru identificarea persoanlor bănuite de comiterea unor infracţiuni, dar şi pentru recuperarea prejudiicilor cauzate în faptele penale instrumentate.

Un adolescent de 17 ani şi un tânăr de 24 de ani, din comuna Şimişna, bănuiţi că ar fi sustras, în noaptea de 17 spre 18 iulie 2021, dintr-un autoturism care se afla parcat în localitatea Şimişna, mai multe bunuri (patru polizoare electrice, patru bordmaşini etc.), au fost identificaţi de poliţişti.

Prejudiciul în valoare de 5000 de lei a fost recuperat.

În aceaşi zi, poliţiştii au identificat doi bărbaţi, de 24, respectiv 37 de ani, din judeţul Vaslui, bănuiţi că ar fi sustras plăcuţele de înmatriculare de pe un autoturism care se afla parcat în faţa unei societăţi comerciale din Ileanda. Fapta a fost comisă în noaptea de 21 spre 22 octombrie 2021.

Prejudiciul cauzat a fost de 200 de lei, fiind recuperat.

Alte două persoane, de 17, respectiv 23 de ani, din comuna Şimişna, bănuite că ar fi pătruns în perioada 17-23 noiembrie 2021 într-o locuinţă din comună au fost prinse de poliţişti.

Din cercetări a reieşit că acestea ar fi sustras 50 de litri de băuturi alcoolice, obiecte de îmbrăcăminte, două covoare etc., cauzând un prejudiciu de 4000 de lei.

Din prejudiciul creat s-a recuperat 50%.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ileanda, pentru furt calificat, dar şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *