SC Citadin Zalău lucrează cu „motoarele la turație maximă” pentru dezvoltarea orașului

Societatea Citadin, aflată în subordinea Primăriei Zalău, instituție coordonată de viceprimarul Zalăului, ing. Teodor Bălăjel și de directorul executiv ing. Miclea Ioan, lucrează în această perioadă pe mai multe șantiere din oraș.

🚧Muncitorii Citadin asfaltează zilele acestea strada Depozitelor, care trece prin spatele ITM Sălaj. Este vorba de refacerea carosabilului pe o lungime totală de aproximativ 1 kilometri, pe ambele sensuri de circulație fiind turnat un strat nou de asfalt.
🚧 Tot echipele Citadin au început refacerea străzi Nicolae Titulescu, partea de urcare începând din spatele Prefecturii până la intersecția cu strada Cloșca. Aici, modernizarea va fi una consistentă, cu canale subterane pentru cabluri, trotuare cu pavaj, asfaltare, mobilier stradal nou.
✅Citadin a finalizat de refăcut temeinic străzile Cerbului, Stânei, Căprioarei, unde s-a turnat covor asfaltic nou și s-au refăcut trotuarelor.
✅Zilele trecute au fost finalizate lucrările la trotuarele de la bulevard în zona Gară – Crișeni. Vor fi de asemenea finalizate în perioada următoare lucrările în zona noului Centru de zi pentru copii din Dumbrava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.