SCM Zalău atacă promovarea în Seria 10 din Liga 3 și și-a programat opt amicale de pregătire

SCM Zalău tinde la promovare în Seria 10 din Liga 3, motiv pentru care va organiza mai multe meciuri amicale, câteva dintre ele cu echipe din Liga 2. Formația din Zalău, pregătită de antrenorul Marius Pașca, va evolua în opt partide de verificare, printre care adversare vor fi Universitatea Cluj și Petrolul sau Viitorul Pandurii – echipe din Liga 2.

SCM Zalău va organiza cantonamentul în localitatea Băile Felix 

Reunirea va avea loc pe 18 ianuarie, iar perioada de pregătire, până la reluarea campionatului, constă într-un cantonament. Liderul Seriei 10 din Liga 3 va organiza stagiul respectiv în localitatea Băile Felix.

SCM Zalău și-a stabilit amicalele iernii

SCM Zalău sună adunarea peste 12 zile, iar elevii lui Marius Paşca şi Alexandru Pop vor efectua în perioada următoare şi un stagiu de pregătire la Băile Felix.

Până la reluarea campionatului, echipa noastră şi-a programat 8 partide de verificare

Programul meciurilor:

  • 26.01. 2021, Viitorul Cluj – SCM Zalău
  • 29.01.2021, SCM Zalău – Petrolul Ploiești sau Viitorul Tg. Jiu
  • 03.02.2021, ”U” Cluj – SCM Zalău
  • 13.02.202, Progresul Șomcuța Mare – SCM Zalău
  • 17.02. 2021, SCM Zalău – Progresul Șomcuța Mare
  • 20.02. 2021, SCM Zalău – Unirea Ungheni
  • 26.02.2021, Sănătatea Cluj – SCM Zalău
  • 06.03.2021, Unirea Ungheni – SCM Zalău”, se arată în comunicatul emis pe pagina de Facebook, Sport Club Municipal Zalău.

Marius Pașca: ”Ne încântă faptul că vom avea ocazia să jucăm un amical cu un adversar valoros”

Marius Pașca a declarat că este extrem de mulțumit de partidele amicale importante pe care SCM Zalău le are programate în perioada de pregătire. El a vorbit recent pe seama posibilei confruntări cu Petrolul. Deocamdată nu s-a decis dacă echipa lui va juca împotriva ploieștenilor sau contra celor de la Viitorul Pandurii.

”Ne încântă faptul că vom avea ocazia să jucăm un amical cu un adversar valoros cum este Petrolul Ploieşti. Am purtat discuţii cu cei de la Petrolul şi am ajuns la o înţelegere să disputăm un amical. Aveau şi ei nevoie de un joc în perioada respectivă, iar nouă ne prinde foarte bine un astfel de amical. Vom încerca să disputăm amicale cu echipe cât mai bune, pentru că avem nevoie de jocuri cât mai tari”, a declarat Marius Paşca, antrenorul echipei SCM Zalău.

SCM Zalău, cu patru puncte peste locul 2

În 10 meciuri disputate până acum în Seria 10 din Liga 3, SCM Zalău a strâns 24 de puncte, din șapte victorii și trei rezultate de egalitate. Pe locul 2 se află Minaur Baia Mare, 20 de puncte, iar pe 3 se clasează CA Oradea, 17 puncte.

În prima etapă din 2020, SCM Zalău va evolua în deplasare contra echipei Someșul Dej, locul 5.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *