SCM Zalău bate la scor pe Victoria Carei, scor final 5-0

Jucătorii SCM Zalău au fpcut un meci mare astăzi pe teren propiu unde au întâlnit modesta echipă sătmăreană Victoria Carei. SCM Zalău a câștigat fără drept de apel meciul cu scorul de 5-0. Jucătorul meciului a fost Mihai Doroftei care a reușit să marcheze de trei ori.

Scorul a fost deschis de Vlad Moraru în minutul 34 și SCM Zalău a intrat la pauză cu un avantaj de un gol.

A doua repriză i-a aparținut tot SCM-ului, când s-a evidențiat Mihai Doroftei care a reușit o triplă. Pentru 2-0 a marcat atacantul Sergiu Pop, după care a urmat festivalul marca Doroftei, care a marcat de trei ori consecutiv în minutele 79, 86 și 89.

Dorofte a fost declarat omul meciului.

Primul 11 de jucători ales de antrenorul Cristian Lupuț a fost format din:

Bogdan Miron, Cristin Jalbă, Alexandru Cherecheș, Cătălin Ion, Ionuț Sălăjan, Vadim Calugher, Raul Stanciu – căpitan, Vlad Moraru, Cosmin Meșter, Liviu Mihai și Sergiu Pop.

SCM Zalău își joacă șansa pentru obținerea obiectivului – calificarea în play-off

Următorul meci pentru Sport Club Municipal Zalău este în deplasare la Minerul Ocna Dej, apoi băieții conduși de Cristian Lupuț joacă acasă cu Sportul Șimleu, iar ultima etapă a zălăuanilor este în deplasare la CFR Cluj 2.

Managerul SCM Zalău, Marius Pașca declarcă că: „Sunt bucuros de victoria băieților și de jocul echipei. Este important să continuăm seria meciurilor încheiate cu victorie în ultimele trei jocuri rămase și să ne consolidăm poziția în primele locuri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *