SCM Zalău începe lupta finală pentru promovarea în Liga a II-a. Hai și tu alături de echipa Zalăului!

SCM Zalău s-a calificat în finala barajului pentru promovarea în Liga a II-a după ce a trecut glorios de echipa CSO Cugir, pe care a învins-o cu un scor general de 5-0.

Acum băieții lui George Zima se află în fața celui mai mare examen al anului și se vor bate în finală cu Unirea Dej pentru un loc în liga secundă din România.

Unirea Dej nu este o echipă ușoară, ținând cont că a eliminat-o pe Minaur Baia Mare. Primul joc din finală are loc sâmbătă la Dej, iar returul se joacă acasă la Zalău. 

Sâmbătă, ora 18.00, Stadionul “Municipal” din Dej: Unirea Dej – SCM Zalău

Federaţia Română de Fotbal a aprobat noul protocol medical, care permite redeschiderea stadioanelor pentru spectatori, până la o capacitate de 25%. Astfel, partidele care se joacă din acest final de săptămână pot avea loc cu fani în tribune, la fel şi meciul tur al finalei barajului dintre SCM Zalău şi Unirea Dej.

IMPORTANT pentru suporteri ! 

Conform noului ordin, accesul se va face în baza adeverinței de vaccinare (să fie trecute minim 10 zile de la rapel), a unui test PCR negativ (nu mai vechi de 72 de ore) sau a unui test antigen negativ certificat (nu mai vechi de 24 de ore).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *