SCM Zalău pleacă duminică în cantonament la Felix, unde are programate 6 amicale de „foc”

SCM Zalău pleacă duminică dimineața, 31 ianuarie, la ora 8.00 în cantonament la Băile Felix, unde vor sta 7 zile. Băieții lui Marius Pașca și Alexandru Pop vor avea un program zilnic cu două antrenamente pe zi, dar și 6 meciuri amicale.
Primul joc de pregătire pentru echipa Municipiul Zalău are loc duminică la ora 12.00, cu Viitorul Panduri Tg-Jiu echipă Liga a II-a. Jocul se dispută la Oradea și este un prim test important pentru jucătorii SCM Zalău, în care vor trebui să demonstreze că își merită locul în fruntea clasamentului din Liga a III-a. Un alt joc de pregătire puternic pe care fotbaliștii îl vor disputa este cel programat miercuri, 3 februarie, de la ora 12.00 cu U Cluj, altă echipă din Liga a II-a.

Marius Pașca, antrenor SCM Zalău: „Suntem încrezători în forțele proprii”

„Este o perioadă grea pentru băieți, un cantonament plin cu jocuri de pregătire cu echipe din Liga a II-a. În acest cantonament vom punem la punct mai multe detalii privind relațiile de joc, automatismele. În 13 martie începe campionatul, mai sunt 8 etape de jucat și suntem încrezători în forțele proprii”, a declarat antrenorul principal Marius Pașca.  

Raul Stanciu, căpitanul SCM Zalău: „Consider că în prima parte a campionatului am avut evoluții bune și foarte bune. Am fost aproape tot timpul o echipă constantă, care a dominat prin posesie şi număr de ocazii. De la unele meciuri puteam obţine chiar mai mult, dar în sport orice este posibil şi trebuie să mergi înainte. Ne dorim să promovăm în Liga a II-a, şi sunt încrezător, deoarece avem o echipă unită și valoroasă şi cred că avem o şansă bună de a obţine o performanţă frumoasă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *