SCM Zalău și-a întărit linia de mijloc cu un jucător tânăr și cu multă experiență

Mijlocașul Alexandru Negrean și-a găsit echipă în această pauză de iarnă, după ce s-a despărțit de FC Brașov. Fotbalistul de 21 de ani, născut la Cluj Napoca, a ajuns în Seria 10 din Liga 3, fiind prezentat de SCM Zalău, ocupanta locului 4.

La nivel de profesioniști, Negrean a mai prins meciuri pentru Universitatea Cluj și Viitorul Pandurii.

„Sezonul trecut m-am simțit bine la FC Brașov, am fost jucător de bază, am jucat și am marcat goluri. În acest sezon a fost o situație mai grea, am primit puține șanse, astfel că am jucat puțin. Foștilor mei colegi de la FC Brașov le urez toate cele bune și să reușească să ducă echipa în play-off. Pentru mine este important să joc, sunt ceva discuții cu echipe din Liga 2 și Liga 3 și în scurt timp mă voi decide”, spunea Negrean la despărțirea de FC Brașov.

”Bine ai venit, Alexandru Negrean!

Echipa noastră a ajuns la un acord cu Alexandru Negrean, un mijlocaș central de 21 de ani ce a evoluat în turul campionatului în Liga a II-a pentru FC Brașov SR.
Jucătorul originar din Cluj Napoca a mai evoluat si la echipele Viitorul Constanța, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj și Farul Constanța.
Îi urăm „Bun venit” la Zalău jucătorului și îi dorim mult succes în tricoul echipei noastre”, a anunțat SCM Zalău pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *