Se anunță noi locuri de muncă în industria automobilelor la Șimleu

M

Primăria orașului Șimleu Silvaniei pune accent pe înființarea de noi locuri de muncă și anunță că a avut discuții cu o firmă producător de automobile care promite să aducă prosperitate în orașul de sub Măgura.

„Suntem in permanent dialog pentru a atrage noi investitori în orașul nostru. Am avut o bună discuție cu unul dintre producătorii importanți pentru automobile Hyundai si Volkswagen și sunt semnale foarte favorabile pentru Șimleu Silvaniei în privința unei viitoare colaborari. Este o companie internațională cu domeniul în industria automotive ce ține de tapițerii/huse pentru automobile.

Comunitatea noastră are persoane calificate, iar noi avem întreaga deschidere să fim parteneri în proiectul pe care compania respectivă dorește să-l realizeze în orașul nostru.

Cei care doresc să se întâlnească cu reprezentanții firmei o pot face în data de 23.06.2022, ora 15:00, în incinta fabricii ARA pentru a afla detalii suplimentare.

Atât reprezentantul conducerii centrale a firmei portugheze cât și reprezentanții lor vor fi prezenți joi la ora anunțată. Compania caută atât personal pentru producție, cât și personal TESA (tehnico-economic,socio-administrativ, deci ce tine de birou secretar, jurist, economist, etc).

E important să vină investitori și să creștem veniturile celor care muncesc și care vor să-și construiască o carieră aici, acasă în Șimleu Silvaniei.

Mult succes tuturor!”, transmite primarul Cristian Lazăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *