Secretarul de stat Bogdan Ilea a reprezentat Ministerul Justiției la evenimentul aniversar al Baroului BN

Secretarul de stat Bogdan Ilea a reprezentat cu onoare Ministerul Justiției și pe doamna ministru Alina Gorghiu la evenimentul de aniversare a centenarului Baroului Bistrița-Năsăud.
Cu această ocazie, secretarul de stat Bogdan Ilea a subliniat profundul respect al Ministerului Justiției față de întregul corp al avocaților și a transmis un mesaj puternic de susținere continuă a parteneriatului dintre minister și profesia de avocat.
„Suntem conștienți de provocările pe care le-ați depășit în ultimul timp, inclusiv cele din timpul pandemiei, cu sprijinul Ministerului Justiției. Și suntem la curent cu provocările actuale cu care vă confruntați.
Ministerul Justiției are în centrul preocupărilor noastre identificarea, prin dialog, a celor mai bune soluții pentru îmbunătățirea condițiilor în care avocații își îndeplinesc rolul crucial ca parteneri indispensabili ai sistemului de justiție.
Mulțumim pentru eforturile voastre și suntem aici pentru a sprijini în continuare misiunea voastră de a asigura accesul la justiție și drepturile fundamentale ale cetățenilor”, a transmis secretarul de stat Bogdan Ilea. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *