Șeful interimar al Poliției Municipiului Zalău, Adrian Jecan, numit adjunct la IPJ Sălaj

Comisarul șef de poliție Adrian Jecan a fost numit împuternicit adjunct al șefului IPJ Sălaj pentru o perioadă de trei luni, exact în ziua în care PNL-istul Lucian Bode a ajuns ministru al Afacerilor Interne. Odată cu această numire ca adjunct la IPJ Sălaj, Poliția Municipiului Zalău a rămas din nou fără șef, activitatea fiind preluată de adjunctul Rolnic Ionuț.

Adrian Jecan tocmai ce fusese numit șef la Poliția Municipiului Zalău de seful IPJ Mariu Stupar, după ce fostul șef Sturzu Pompiliu s-a pensionat. Adrian Jecan are 47 de ani și a lucrat în poliție peste 27 de ani în mai multe departamente: Serviciul de Cercetări Penale, Serviciul Arest, Serviciul Investigații Criminale, dar a și consus câteva servicii.

Adrian Jecan este licenția în studii juridice cu diplomă la Universitatea din București – drept penal, a absolvit Facultatea de Drept Dimitrie Cantemir din Cluj. Are un master în drept penal și procesual penal aprofundat. Adrian Jecan este absolvent al Școlii de Subofițeri de Poliție Vasile Lascăr din Câmpina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *