Senatorul Bob Virgil despre Business Forum Nord-Vest: „Evenimentul de afaceri al anului în Sălaj”

Zilele trecute, la Zalău, a avut loc Business Forum Nord-Vest (BFNV), eveniment inițiat de Organizația Patronilor Sălaj (OPS), având ca parteneri Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR), Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest (AEGR-RNV), Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare, Federația Patronilor Bihor.

La eveniment au participat oficiali guvernamentali, parlamentari, precum și reprezentanți ai administrațiilor locale din Regiune. Prezent la eveniment a fost și senatorul USR, Bob Virgil Marius – vicepreședintele Comisiei Juridice din Senat. Parlamentarul a avut inclusiv un moment artistic dedicat celor prezenți și foarte apreciat de auditoriu.

„La invitația organizatorilor, Organizația Patronilor Sălaj, am participat la sfarșitul săptămânii trecute la Transilvania Business Forum Nord-Vest. În cadrul întâlnirii s-au discutat aspecte legate de situația mediului economic din Transilvania, potențialul economic din fiecare județ și oportunitățile de dezvoltare a afacerilor din regiunea de Nord-Vest. A fost evenimentul de afaceri al anului în Sălaj și mă bucur că am avut ocazia de a purta discuții constructive cu aceștia legate inclusiv de problemele din legislație pe care le întâmpină – legate de taxe, legislația muncii, etc. Sper ca evenimentul să fi fost de bun augur și să dea un imbold mediului de afaceri din regiune”, transmite senatorul USR Sălaj, Bob Virgil Marius. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *