Senatorul USR, Cosmin Viașu, vrea bani de la bugetul național pentru proiectele mari de infrastructură din Sălaj

Proiectul bugetului de stat pe 2021 va fi prezentat în Parlament pe 4 februarie, a anunțat de bobotează premierul Florin Cîțu într-o confernță de presă la guvern.

Întrebat de ce durează atât de mult prezentarea bugetului, Cîțu a spus că miniștrii au nevoie să se familiarizeze cu ministerele pe care le conduc și că e nevoie de timp pentru prioritizarea investițiilor.

Și parlamentarii sălăjeni sunt preocupați ca în bugetul pe 2021 să fie cuprinse cât mai multe proiecte de investiții din județul Sălaj.

Senatorul USR, Cosmin Viașu și-a stabilit deja prioritățile pentru anul 2021 și declară că se va lupta în Parlament pentru a obține banii necesari pentru proiectele mari de infrastructură care vizează județul Sălaj. Senatorul Viașu spune că este dispus chiar să depună amendamente la Legea bugetului de stat pentru anul în curs pentru a se asigura că investițiile din Sălaj vor avea banii asigurați.

„Am avut discuții în interiorul grupului parlamentar USR-PLUS unde am punctat principalele obiective de investiții privind județul Sălaj. Amendamentele pe care le voi iniția vor viza lucrările de infrastructură mare (modernizare drumuri naționale, drumuri județene), dezvoltarea locală (utilitățile să fie accesibile populației – apă, canalizare), continuarea modernizării infrastructurii de învățământ (reabilitare școli și grădinițe)”, a declarat senatorul USR, Cosmin Viașu.

 

Parlamentarul Viașu spune că la baza acestor propuneri a stat o amplă consultare cu aleșii locali ai USR-PLUS din județul Sălaj.

„La baza acestor amendamente a stat o amplă consultare cu colegii din teritoriu care mi-au  trimis prioritățile lor de investiții pentru anul în curs. Aceste solicitări au fost centralizate și le-am trimis la Grupul Parlamantar USR-PLUS de unde au fost direcționate către ministerele de resort”, spune senatorul USR, Cosmin Viașu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *