Sfârșit de săptămână incendiar pentru pompierii sălăjeni

În ultimele 72 de ore, personalul din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj a participat la un număr de 44 de misiuni care au cuprins: cazuri de asistență medicală de urgență a persoanelor cu probleme medicale, incendii, evenimente rutiere, și alte tipuri de misiuni.

5 incendii în doar 48 de ore

În doar 48 de ore pompierii sălăjeni au fost solicitați să intervină la cinci incendii dintre care două la case în localitățile Șimleu Silvaniei și Sărmășag. Celelalte trei incendii au fost înregistrate la vegetație uscată pe raza localităților Cehu Silvaniei, Hida și în cartierul Pustă Vale.
Sâmbătă după masă pompierii șimleuani au fost solicitați să intervină la un incendiu care se manifesta la acoperișul unei case din localitate. Incendiul a afectat aproximativ 20 mp din acoperiș și la două camere pe o suprafață de aproximativ 50 mp. Incendiul a fost lichidat și nu au fost înregistrate victime.
În mai puțin de două ore de la primul incendiu semnalat la un imobil, pe numărul unic de urgență 112, se anunța un alt incendiu izbucnit la bucătaria unui imobil din localitatea Sărmășag, unde au intervenit pompierii Punctului de lucru și cei de la SVSU din localitate. Incendiul se manifesta in interiorul bucătăriei unui imobil, din nefericire proprietarul locuinței a suferit arsuri minore la nivelul membrelor inferioare, însă a fost asistat la fața locului de către un echipaj SMURD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.