SIMEX vrea să cucerească profesioniștii de la LONDON DESIGN FAIR și pe cei de la BIFE-SIM București

SIMEX vrea să cucerească profesioniștii de la LONDON DESIGN FAIR și pe cei de la BIFE-SIM București cu colecțiile clasice de stejar periat gri și alb

Realizată de cei mai talentați sculptori, fiecare piesă din colecția de dormitor din stejar masiv, gri și alb, periat clasic JASMINA este o operă de artă, întruchipând frumusețea atemporală și măiestria de neegalat. Colecția surprinde esența designului clasic, îmbrățișând în același timp o notă de contemporan. „De la tăbliile de pat sculptate complicat la mânerele delicate, detaliile colecției noastre fac din fiecare piesă nu doar mobilier, ci o adevărată operă de artă care adaugă caracter dormitorului tău.”

    

Colecția CONTEMPORAN este realizată din lemn prețios de stejar, un simbol al durabilității și frumuseții. Designul mobilierului are rădăcini în estetica clasică, asigurându-se că rezistă testului timpului.

Expozant tradițional la BIFE-SIM București, SIMEX va avea și la această ediție un stand spectaculos. Pe 140 mp, într-un decor elegant, compania va reproduce la scară reală spații de locuit, clienții putând astfel să își facă o imagine clară despre cum va arăta mobilierul în locuința lor. Pe lângă piesele de mobilier din colecțiile JASMINA și CONTEMPORAN, SIMEX va aduce la București colecțiile de lux CLEOPATRA, FIRENZE, CARINA, iar în premieră va expune piese din colecția YANA.

  

 

Producător român de mobilier din lemn masiv încă din 1947, SIMEX deține o capacitate mare de producție și vinde în Europa, Asia, SUA. Compania produce o gamă largă de mobilier, de la dormitoare, la biblioteci, livinguri, colțare, scaune, în diferite stiluri și nuanțe,  din lemn de stejar, nuc, cireș sau fag.

mobilasimex.ro

Vă invităm la cea de-a 31-a ediție a BIFE-SIM, care se va desfășura în Hala B2 a ROMEXPO, la București, între 21-24 septembrie 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *