Simplu și ușor! Plătește-ți taxele și impozitele locale la SelfPay

Locuitorii municipiului Zalău nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze la casierii și ghișee ale administrației locale, ci vor putea plăti taxele și impozitele în locații aflate în proximitatea casei lor, folosind card sau numerar.

Primăria Municipiului Zalău a semnat un parteneriat cu SelfPay prin care face posibilă achitarea simplă a taxelor și impozitelor locale la Stații de Plată de tip self-service.

Începând din 1 martie 2022, Primăria Municipiului Zalău are în derulare un parteneriat cu SelfPay, cea mai mare rețea de Stații de Plată de tip self-service, prin intermediul cărora locuitorii municipiului Zalău își vor putea achita mai simplu și mai ușor taxele și impozitele locale.

Acest parteneriat vine în completarea misiunii administrației municipiului Zalău de a le oferi cetățenilor soluții ușoare și rapide pentru nevoile lor. Astfel, locuitorii municipiului Zalău nu mai trebuie să facă drumuri lungi pentru a ajunge la ghișee pentru a-și achita obligațiile de plată, din această lună având posibilitatea de a face plăți la orice Stație de Plată SelfPay din apropiere, cu numerar sau cu cardul.

 

Sistemul SelfPay este ușor de utilizat, venind în sprijinul cetățenilor care pot astfel să evite cozile, deplasările, contactul cu angajații administrației locale și să plătească impozitele şi taxele locale într-o singură locație unde deja achită facturile la electricitate, gaze naturale, internet, apă, televiziune, telefonie mobilă şi la alte 170 de servicii, în doar câteva minute.

 

Plata impozitelor şi taxelor locale, prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay este rapidă și intuitivă, fiind realizată prin scanarea codului de bare de pe înștiințarea de plată sau prin introducerea CNP-ului și se poate realiza cu numerar, card sau cu un bon de rest SelfPay.

În municipiul Zalau sunt funcționale 28 de Stații de Plată SelfPay, atât în zona centrală, cât și în cartierele municipiului, care pot fi găsite în Carrefour, Kaufland, Penny, Profi, în benzinării sau magazine de proximitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *