SIMULARE: Liviu Balint prinde un post de deputat la Dâmbovița

Liviu Balint alias Como, originar din Jibou, a candidat la alegerile parlamentare din 6 Decembrie pe listele PNL Dâmbovița, fiind pe locul 2 la Camera Deputaților.

Potrivit unei simulări făcute pe rezultatele parțiale, Liviu Balint ar urma să prindă un nou mandat de parlamentar.

Cum a ajuns Liviu Balint pe listele Dâmbovița deja sa scris mult. Balint a votat pentru căderea Guvernului Dăncilă și apoi a fost printre parlamentarii care au pus umărul la instalarea Guvernului Orban. Atunci Como și-a negociat al doilea mandat de parlamentar, si cum la Sălaj nu avea loc de Bode, a primit un loc eligibil pe listele PNL Dâmbovița.

Liviu Balint are o poveste de viață cu totul specială. A fost un afacerist de când se știe, a fost chiar proprietar de discotecă în satul Var lângă Jibou. A fost piețar, a vândut lebeniță multă vreme.

În politică Balint a trecut pe la 5 partide, a fost coleg cu Lucian Bode în PDL, unde a fost chiar vicepreședinte. A condus UNPR, partid cu care a intrat în Consiliul Judeţean Sălaj la alegerile din 2016. A fost președintele PMP partidul prin care a obținut primul mandat de parlamentar, prin loteria redistribuirilor. Apoi a trecut la PSD, Pro România și de mai bine de un an eate membru PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *