Social-democrații acuză PNL-ul că risipesc banii publici

❌Bani risipiți, nu investiți!

Așa cum ne-au obișnuit și la nivel național, în fiecare ședință a Consiliului Județean Sălaj identificăm strecurate pe ordinea de zi o serie de proiecte ale actualei coaliții, prin care banii publici se cheltuiesc degeaba!

Răspunsul P.S.D. la încercarea penibilă a P.N.L. de a justifica pe pagina lor de Facebook votarea proiecteleor tocătoare de bani publici este următorul: ➡️Noi nu votăm ÎMPOTRIVĂ ca să ne aflăm în treabă, ci ca să stopăm risipa de bani, în condițiile unei recesiuni economice evidente. Le dăm și soluții mură-n gură, doar să binevoiască să își facă datoria, așa cum au tot promis în campania electorală!

Astfel, vorbim despre drumul județean DJ 109 E Negreni – Cormeniș – suma alocată este de 50.602,26 lei cu TVA inclus și de drumul județean DJ 108 N, km:29+350 – 37+640, Mesteacănu – Vânători – suma alocată este de 62.013,36 lei inclusiv TVA, deci PESTE 1 MILIARD 100 DE MILIOANE DE LEI vechi pentru „REPARAREA PARȚII CAROSABILE ÎMPIETRUITE CU PIETRIȘ ȘI PIATRĂ SPARTĂ”, conform Rapoartelor de necesitate.

Răspunsul primit la intervențiile consilierilor P.S.D. a fost că ➡️,,demararea efectivă a lucrărilor din bani europeni este un proces anevoios și de lungă durată’’, prin urmare nu știu nici CÂND, nici DACĂ vor reuși ca mult-trâmbițatele investiții să aibă loc. Noi am tradus afirmația astfel: ➡️„muncă multă și bani puțini de vârât în propriul buzunar nu ne convin, mai bine luăm bani mulți din bugetul județului și facem treabă de mântuială!”. Deci, în anul de grație 2021 am regresat la a pietrui drumurile județene, în condițiile în care județul nostru a fost un exemplu de bună practică în perioada când Consiliului Județean Sălaj a fost manageriat de reprezentanții P.S.D., iar proiectele și lucrările de modernizare, reabilitare și întreținere a drumurilor județene au generat o infrastructură rutieră modernă și eficientă în Regiunea de Nord-Vest a României.

SOLUȚIILE PROPUSE DE GRUPUL CONSILIERILOR P.S.D. pentru cele două proiecte au fost următoarele :
1️⃣ să se accelereze procedurile pentru finanțarea lucrărilor pe DJ 109 E prin POR 2014-2020, drumul fiind în faza de avizare a proiectului tehnic (doar dorință de muncă să fie)!
2️⃣ să se finalizese de urgență documentația tehnică și să se întocmească proiectul de reabilitare pentru toată lungimea drumului județean DJ 108 N, implicit să se efectueze lucrări durabile, nu spoieli pe bani grei!

Noi, consilierii județeni P.S.D. Sălaj, ne-am opus adoptării acestor proiecte din rațiuni economice, tehnice și de competență managerială, am avut a poziție fermă în cadrul ședințelor și am solicitat acestei coaliții care deține majoritatea și, implicit, președintelui Consiliului Județean Sălaj, să oprească batjocura la adresa sălăjenilor, să propună proiecte fezabile și cu adevărat necesare pentru dezvoltarea județului, printr-un management administrativ eficient și profesionist!

Lider de grup al consilierilor județeni PSD Sălaj
ing.PANIE Sergiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *