Șoferi lăsați fără permis de conducere după ce au fost prinși de radar

Tot duminică, 28 ianuarie a.c., la ora 14.46, în localitatea sălăjeană Bârsău Mare, a fost depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din municipiul Cluj Napoca, județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 122 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

În acest caz, conducătorul auto care a depăşit limita legală de viteză cu peste 70 de km/h a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.650 de lei şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 120 de zile.

De asemenea, duminică, 28 ianuarie a.c., la ora 16.25, în localitatea sălăjeană Glod, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un bărbat 34 de ani, din localitatea Nușfalău, județul Sălaj, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 112 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Conducătorul auto care a depăşit limita legală de viteză cu peste 50 de km/h a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.650 de lei şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *