Șoferi prinși în trafic băuți și fără permis. Poliția a deschis dosare penale

M

În trafic fără permis

Poliţiştii din Cehu Silvaniei au depistat la data de 14 mai a.c., în jurul orei 16.00, un adolescent, din judeţul Maramureş, care conducea mopedul pe Drumul Judeţean 108T, prin localitatea Ulciug.

Din verificările efectuate a reieşit că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu era înmatriculat/înregistrat.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din Cehu Silvaniei pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.


Alcoolemie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat depistată de poliţiştii Biroului Rutier

La data de 14 mai a.c., ora 21.49, poliţiştii Biroului Rutier au fost sesizaţi despre faptul că un autoturism a acroşat trei maşini într-o parcare din Zalău. Testarea cu alcooltestul a evidenţiat un rezultat pozitiv în cazul conducătorului auto.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat conducătorul auto, în persoana unui tânăr de 30 de ani, din municipiul Zalău.

La testarea cu alcooltestul s-a evidenţiat o alcoolemie de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *