Șoferi sancționați pentru viteză excesivă. Au rămas pietoni 3 luni de zile

Au rămas fără permis pentru 3 luni, după ce au fost depistați de polițiștii sălăjeni în trafic, în timp ce conduceau cu viteză excesivă.

Duminică, 11 iunie a.c., la ora 14.07, pe D.N. 1 C, în localitatea sălăjeană Bârsăul Mare, polițiștii rutieri sălăjeni au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 106 km/h, înregistrată radar, în zona de limitarea a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Duminică, 11 iunie a.c., la ora 14.22, tot pe D.N. 1 C, în localitatea sălăjeană Bârsăul Mare, polițiștii rutieri sălăjeni au depistat în trafic un bărbat de 44 de ani, din județul Cluj, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 104 km/h, înregistrată radar, în zona de limitarea a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Conducătorii auto care au depăşit limita legală de viteză cu peste 50 de km/h au fost sancţionați contravenţional cu 9 puncte amendă şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

ATENŢIE!
– Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum reprezintă una dintre principalele cauze generatoare de evenimente rutiere!
– Adaptaţi permanent viteza de deplasare la particularităţile de drum şi de trafic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *