Șoferul inconștient, Pop Călin din Mineu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

După ce in noaptea de vineri spre sâmbătă, tânărul de 21 de ani, Pop Călin Florin din satul Mineu, comuna Sălățig, a refuzat să oprească la indicațiile polițiștilor, a condus beat, fără permis și cu autoturismul neînmatriculat care avea numere false, a lus viața în pericol la alți 2 pasageri, a încercat să calce polițiștii și să între în autospeciala poliției, a fost reținut după care, în cursul zilei de ieri, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Toată nebunia provocată de șoferul inconștient s-a finalizat după ce polițiștii aubtras 25 de focuri de armă, iar din păcate un glonț l-a nimerit pe un pasager în spate.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au deschis dosar penal și continuă cercetările privind comiterea a patru infracțiuni, printre care și tentativa de omor. Dacă va fi găsit vinovat tânărul Pop Călin Florin riscă ani buni de închisoare cu executare.

Potrivit Tribunalului Sălaj, tânărul șofer de 21 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este cercetat pentru comiterea a 4 infracțiuni printre care și tentativa de omor: „dispune arestarea preventivă a inculpatului P.C.F.pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere prev. art. 335 alin. (1) Cod penal, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, prev. de art. 336 alin. (1) Cod penal, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu nr. fals de înmatriculare/înregistrare, prev. de art. 334 alin. (2) Cod penal, tentativă la omor calificat, faptă prevăzută de art. 32 alin. (1) Cod penal, raportat la art. 188 alin. (1), art. 189 alin. (1) lit. c) Cod penal, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 13 august 2022 până la data de 11 septembrie 2022 inclusiv”,se arată în hotărârea instanței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.