Sondaj INSCOP la comanda PNL: PSD 29%, PNL 21%, AUR 17%, USR 12%

În ședința BPN, de la începutul lunii aprilie, primvicepreședintele PNL, Dan Motreanu, le-a prezentat colegilor un sondaj realizat de INSCOP la comanda PNL, au precizat surse participante la ședință pentru digi24.ro.

Potrivit sondajului prezentat, liberalii au 21%, în timp ce PSD scade sub 30%. AUR și USR câștigă procente. PSD – 29% PNL – 21% AUR – 17% USR – 12%

„Avem un public care dorește stabilitate, un public care așteaptă măsuri liberale, în Sănătate, Educație și Agricultură. Primarii din mediul rural sunt motorul partidului și va trebui să îi sprijinim. Trebuie să avem politici țintite pentru publicul cu studii superioare din marile orașe. PNL este stabilizat în jurul a 20 la sută, dar are potențial de creștere”, le-a spus Dan Motreanu colegilor, potrivit surselor citate.

Liderii PNL s-au reunit, joi, în ședința BPN, pentru a discuta despre rotația guvernamentală și negocierile cu PSD, dar și despre problemele din interiorul partidului. Înainte de ședința care are loc la Palatul Parlamentului, Nicolae Ciucă și conducerea partidului au avut, miercuri, o întâlnire informală cu liderii din teritoriu.

Potrivit unor surse participante la discuții, mai mulți lideri importanți, printre care Vasile Blaga, Ilie Bolojan sau Emil Boc și-au exprimat nemulțumirea în legătură cu situația din partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *