Spectacol de goluri! SCM Zalău – Progresul Șomcuta Mare scor 4-0 în prima repriză

Astăzi, începând cu ora 14:00, #SCMZalău susține ultimul meci pe teren propriu din turul campionatului. Fără nicio înfrângere, cu #cincivictorii și două remize, #echipanoastră ia în calcul doar varianta victoriei în disputa din această după-amiază, cu #ProgresulȘomcutaMare.
Băieții noștri abordează acest joc de pe #primapoziție, cu 17 puncte, la egalitate cu Minaur Baia Mare, ocupanta locului secund. Zalăul are, însă, un meci mai puțin disputat.
Progresul Șomcuta Mare aliniază următorul „11”: Alexandru Lovasz – Ștefan Illeș, Lorand Lang, Bogdan Lazăr, Andrei Tutuță, Raul Negrean, Pohl Roland, Cătăin Răduneață, Sergiu David, Pavel Nemeș, Marco Petrean. Rezerve: Iuliu Roșianu – Mihai Revesz, Cristian Domniță, Mihai Gherghel, Adrian Cormoș. Antrenor: Cristian Bogdan.
#SCMZALĂU aliniează următorul 11: Andrei Pop – Florin Pop, Răzvan Dulap, Alin Mutu, Mihai Cohan, Cristin Jalbă, Raul Stanciu-cpt., Florin Istrate, Mihai Petra, Sebastian Culda, Sebastian Duma. Rezerve: Bogdan Miron – Mihai Forna, Dănuț Cozma, Denis Cubaș, Kis Lorant, Iustin Ardelean, Mihai Onicaș. Antrenori: Marius Pașca(principal), Alexandru Pop(secund).

Prima repriză SCM Zalău a înscris de 4 ori, reușind câteva super goluri

Zălăuanii au început meciul în forță cu gândul doar la victorie, astfel că în min. 13 SCM Zalău deschide scorul 1-0 prin Alin Mutu care reia cu capul în plasă din 8 metri o centrare trimisă de pe partea stângă de Mihai Cohan. În minutul 30 Florin Istrate înscrie pentru 2-0 cu un șut spectaculos de la 25 de metri. SCM Zalău a prins o zi bună și face spectacol. În min.38 scorul este 3-0 printr-un gol reușit de Raul Stanciu car înscrie cu un șut de la 30 de metri. Cu căteva minute de încheierea primei repize, în min.43 Mihai Petra reușește să înscrie pentru 4-0, după o acțiune personală pe partea stângă a careului a lui Sebastian Duma care ajunge lângă stâlpul din stânga după ce trece de câțiva apărători adverși, scoate foarte bine în fața porții pentru Mihai Petra, care îndeplinește o simplă formalitate, reluând balonul cu latul în plasă din 4 metri.

Later edit: După 90 de minute SCM Zalău învinge Progresul Șomcuta Mare cu scor final 4-0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *