Subprefect Florin Florian: „Tinerii investesc în agricultură”

 

🍅🚜49 de producători sălăjeni au accesat fonduri prin Programul #TOMATA_2023 și îi felicit pe această cale, numărul lor fiind în creștere față de anii anteriori!

Încă un aspect îmbucurător este faptul că 17 dintre ei sunt tineri fermieri cu vârsta sub 40 de ani! Înseamnă că tinerii sălăjeni investesc în agricultură!

🇹🇩 Rolul nostru este să ne sprijinim agricultura cumpărând produsele și promovând producătorii locali.

👍Cert este că anul acesta vom mânca roșii sălăjene mai devreme, din producțiile fermierilor din #Aghireș, #Bădăcin, #Bălan, #Biușa, #Bobota, #Călacea, #Carastelec, #Ceaca, #Chieșd, #Crasna, #Inău, #Gâlgău_Almașului, #Hida, #Hurez, #Husia, #Ileanda, #Lazuri, #Lozna, #Nadiș, #Noțig, #Nușfalău, #Pericei, #Șamșud, #Sînmihaiu_Almașului, #Surduc, #Tihău, #Vârșolț, #Zimbor și #Zalău.

📝Producătorii de tomate au avut posibilitatea accesării sprijinului de minimis până la data de 1 aprilie 2023, program în cadrul căruia Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a alocat circa 3000 de euro/beneficiar.

➡️ Valorificarea producției se va face până la data de 30 iunie 2023, inclusiv, iar ultima zi de depunere a documentelor justificative este data de 14 iulie 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *