Subprefectul Andreea Ciortea urmează să fie demisă de PNL-iști

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat sâmbătă, în judeţul Hunedoara, că la Guvern se pregătesc hotărâri pentru demiterea tuturor prefecţilor şi subprefecţilor USR PLUS.


USR-PLUS are în Sălaj un subprefect pe Andrea Monica Ciortea – Suciu, absolventă a Facultății de Drept și cu un master de Drept Civil în cadrul Universității de Drept ”Dimitrie Cantemir” din Cluj Napoca. Este avocat, prodecan al Baroului Sălaj și consilier al Uniunii Naționale a Barourilor din România, iar pe plan politic este președintele USR-PLUS Zalău și membru în Biroul Județean Sălaj.


Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat sâmbătă, în judeţul Hunedoara, unde a participat la prezentarea Moţiunii „PNL – Forţa Dreptei” în Comitetul Director Judeţean al PNL, că nu înţelege care este motivul declanşării acestei crize guvernamentale.

„Am intrat într-o criză, nu-i văd motivaţia, nu-i văd mobilul. La Guvern, în momentul de faţă se pregătesc hotărâri de guvern pentru demiterea tututor prefecţilor şi suprefecţilor USR PLUS. Florin Cîţu, înainte de întâlnirea de la coaliţie, în declaraţia de presă, a spus că informează cancelariile occidentale că USR PLUS va face moţiune de cenzură cu AUR. Chiar vrem să nu mai avem nicio şansă să reconstruim singura formulă politică care poate genera o majoritate parlamentară care să dea un Guvern decent”, a spus Ludovic Orban.

Conform acestuia, decizia care a „făcut praf coaliţia” a fost luată fără să fie consultat.

„În 1 septembrie a fost rupt în două efectiv grupul parlamentar, lipsit complet de reprezentare de cei care mă susţin pe mine, preşedintele PNL, în competiţia electorală s-a făcut praf şi coaliţia, cu o decizie care a fost luată fără acordul meu şi fără consultarea mea”, a adăugat preşedintele PNL.

 

One thought on “Subprefectul Andreea Ciortea urmează să fie demisă de PNL-iști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *