Subprefectul Florin Florian preocupat de creșterea gradului de siguranță în trafic

 

Fost prefect, actualul subprefect Florin Florian este printre puținii lideri politici care își dedică timpul pentru promovarea axelor de finanțare din fonduri europene.

Subprefectul județului Sălaj,Florin Florian aduce în atenția aleșilor locali o nouă oportunitatate de a atrage fonduri pentru investiții, de această dată investiții pentru siguranța în trafic.

Social-democratul Florin Florian vine și cu soluții și indică o linie de finanțare europeană prin care primarii pot accesa fonduri europene de până la 5 milioane de euro.


Subprefectul județului Sălaj, Florin Florian: 📍 Nevoia de siguranță este o stare pe care ne-o dorim și pe care o căutăm fiecare, în toate etapele vieții. Uneori o resimțim pur și simplu, alteori facem tot ce este omenește posibil să o obținem.

Spre exemplu, siguranța în trafic… Este o nevoie reală a lumii în care trăim și pe care ne-o dorim. Pentru că, anual, mii de vieți pier sau sunt schimbate radical din cauza condițiilor de trafic rutier.

➡️ De aici și ideea de a oferi posibilitatea autorităților județene și locale să acceseze #fonduri pentru #creșterea_siguranței_traficului.

A fost lansată în dezbatere o linie de finanțare pentru #administrația_publică și vor putea fi depuse proiecte de până la 5 milioane de euro fiecare, bani din Fondul European de Dezvoltare Regională.

Detalii găsiți la ⬇️

https://www.fonduri-structurale.ro/stiri/31133/pr-nord-vest-2021-2027-un-nou-ghid-dedicat-cresterii-sigurantei-traficului-lansat-in-consultare-publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *