Tânăr de 20 de ani din Românași, urmărit la nivel național, reținut de Poliție

*Un tânăr, urmărit național, pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, depistat și încarcerat de polițiștii sălăjeni.*

La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au desfășurat activități pentru depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale sau executării unei măsuri privative de libertate.

În acest context, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri împreună cu polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Zalău, ai Secției nr. 2 Poliție Rurală Sânmihaiu Almașului și cei ai Biroului Poliției Transporturi Feroviare Zalău au depistat și reținut un tânăr, de 20 de ani, din comuna Românași, județul Sălaj, urmărit național, pe numele căruia Tribunalul Sălaj a emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cel în cauză a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *