Tânărul Alex Rad felicitat de președintele CJ Sălaj pentru performanțele la karting

🥇🏎️ Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, l-a felicitat, astăzi, pe sportivul Alex Rad, singurul copil din județ licențiat de Federația Română de Karting, vicecampion la Romanian Karting Masters și campion la International Karting Masters. Cu acest prilej, președintele CJ Sălaj i-a înmânat tânărului o plachetă, în semn de apreciere pentru rezultatele obținute la competițiile de profil la care s-a aliniat la start, și i-a urat succes în cariera sportivă.

📌 „La nici 11 ani ai săi, Alex Rad gonește pe piste în competiții naționale și internaționale la volanul unui kart ce poate depăși viteza de 100 km la oră. Mă bucur că am avut ocazia să îl întâlnesc pe singurul copil sălăjean licențiat de Federația Română de Karting și să îl felicit personal pentru toate eforturile depuse, pentru determinare și seriozitate, dar și pentru performanțele obținute până acum. În același timp, adresez felicitări și părinților care îl susțin necondiționat și îl încurajează să își urmeze pasiunea. Alex este un exemplu de voință și de ambiție și am convingerea că talentul și munca susținută îi vor aduce rezultate pe măsură la întrecerile viitoare.

Titlurile de campion și vicecampion pe care și le-a adjudecat sunt și mai valoroase dacă ne gândim că Alex trebuie să se deplaseze la sute de kilometri distanță pentru fiecare antrenament, în condițiile în care în România există doar patru piste omologate pentru competiții oficiale. Îmi doresc ca Sălajul să aibă cât mai mulți astfel de tineri ambițioși, a căror muncă și pasiune să fie încununate de succes.

În același timp, îi încurajez pe toți copiii să practice un sport, indiferent de disciplină, fie el de performanță sau nu, întrucât mișcarea este importantă pentru o creștere sănătoasă și armonioasă”, a afirmat președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.