Tânărul Marian Sfara candidează de la PSD pentru funcția de primar al Comunei Rus

În mai multe comune din Sălaj, PSD are candidați la funcția de primar din rândurile organizației de tineret, membri ai Tineretul Social-Democrat din Sălaj. Un exemplu este tânărul Marian Sfara – candidatul PSD la funcția de primar al Comunei Rus. 
Marian Sfara este un tânăr fermier, este căsătorit și are doi copii. Este un om credicios, capabil și cu o viziune clară pentru dezvoltarea comunei, deschis la idei noi și inovatoare pentru a rezolva problemele cetățenilor.
Marian Sfara are 32 de ani, este fermier, lucrează peste 100 de hectare de pământ și cu utilajele din dotare prestează servicii oamenilor din comunitate. Locuiește la Rus alături de soție și cei doi copilași. Marian provine dintr-o familie de oameni muncitori și buni gospodari, el fiind un exemplu pentru tânăra generație, că și în mediul rural se poate câștiga prin muncă și dedicare.
Marian Sfara este susținut la alegerile locale din 9 iunie de conducerea organizației județene a PSD Sălaj, respectiv președintele Ionel Ciunt – primarul Zalăului, de Florin Florian, candicatul PSD la funcția de președinte al CJ Sălaj, de dr. Florian Neaga, deputat în Parlamentul României, de Dan Ghiurco – primarul Jiboului și de Vlad Pașcalău – președintele TSD Sălaj.

 


„Stimați cetățeni ai Comunei Rus,
În această primăvară, după ce am discutat cu mai mulți membri ai comunității noastre, am hotărât că este momentul să mă implic în dezvoltarea Comunei Rus. Am înțeles că este momentul ca noi tinerii, cu sprijinul membrilor cu experiență, să ne asumăm responsabilități și să rezolvăm problemele care au rămas nesoluționate.
Sunt omul faptelor și nu al promisiunilor. Voi fi primar pentru toți locuitorii comunei Rus, indiferent de opțiunea politică, religie sau crez. Voi avea mereu ușa deschisă pentru fiecare cetățean și voi depune tot efortul pentru a dezvolta fiecare localitate în parte.
 Primarul trebuie să fie pentru comunitate o binecuvântare, nu un zbir, deoarece s-a ridicat din popor și nu este mai presus de acesta, iar funcția de primar nu trebuie să șteargă amintirea locului de unde am plecat. Aștept o campanie electorală curată, cu respect atât între noi, candidații, cât și cu respect pentru comunitate.
Primarul este alesul tuturor și pentru toți.
Acest nou rol reprezintă o provocare pentru mine de aceea vin spre dumneavoastră cu rugămintea de a-mi acorda încrederea, timpul și votul dumneavoastră, fără constrângeri pentru o comună prosperă! PSD câștigă Primăria Rus!”, transmite Marian Sfara, candidatul PSD pentru Primăria Rus. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *