Teodor Bălăjel a primit onorul din partea liderilor PSD Sălaj pentru rezultatele în modernizarea Zalăului

Viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel, a fost ovaționat în mai multe rânduri la evenimentul de vineri de la Jibou în care au fost lansate candidaturile primarului Dan Ghiurco și ale consilierilor locali PSD pentru alegerile din 9 iunie.

Viceprimarul Zalăului, Teodor Bălăjel, a trebuit să se ridice în picioare de trei ori pe parcursul evenimentului pentru a primi aplauzele audienței, care a umplut la refuz Casa de Cultură din Jibou.

Primarul din Jibou, Dan Ghiurco, care deține funcția de secretar al PSD Sălaj, a fost primul care a dorit să amintească publicului prezent că Zalăul are parte de o dezvoltare urbană și de o modernizare într-un ritm demn de invidiat prin implicarea cu multă pricepere a viceprimarului Teodor Bălăjel, alături de primarul Ionel Ciunt.

Și deputatul Florian Neaga, prim-vicepreședinte al PSD Sălaj, a ținut să sublinieze în discursul său că Teodor Bălăjel are o contribuție importantă prin pricepere și implicare în modul în care s-a transformat capitala Sălajului și că aprecierea zălăuanilor pentru acest fapt este implicit o apreciere pentru munca depusă de Teodor Bălăjel în echipă cu primarul Ionel Ciunt și cu consilierii PSD din Consiliul Local Zalău.

Vlad Pașcalău, viceprimarul din Jibou, președinte al TSD Sălaj, a spus și el audienței vă omologul său din Zalău, Teodor Bălăjel, este pentru el un exemplu de pricepere, implicare și dăruire pentru comunitate.

Teodor Bălăjel este foarte popular, iar zălăuanii, și nu numai, îl știu drept omul care se ocupă de oraș sub toate aspectele și are numele legat de tot ce a însemnat dezvoltarea orașului. De la proiectele mari, care au transformat Zalăul într-un oraș cu ținută, la proiectele mici și multe care au modernizat orașul.

Teodor Bălăjel este candidat la Consiliul Local Zalău

Teodor Bălăjel este candidat în alegerile locale din 9 iunie pentru Consiliul Local Zalău. Pe buletinul de vot pe care îl vom primi la urne cu listele partidelor în care regăsim oamenii propuși pentru a face parte din Consiliul Local. Teodor Bălăjel este primul după Ionel Ciunt pe lista pe care PSD Sălaj o propune zălăuanilor.

Așteptările zălăuanilor sunt ca Teodor Bălăjel să continue ca viceprimar, alături de primarul Ionel Ciunt. Pentru că această echipă a avut un succes larg recunoscut de cetățeni în dezvoltarea orașului, pe care o vor continuată în același ritm.

Alegerea viceprimarului Zalăului revine Consiliul Local care se va constitui în urma alegerilor din 9 iunie. Acest lucru se va întâmpla însă în septembrie, când expiră mandatul consilierilor locali aflați în funcție. Pentru alegerea viceprimarului, PSD are nevoie de majoritatea de 11 voturi din cele 21 din Consiliul Local Zalău.

În mandatul actual al Consiliului Local Zalău, din cei 21 de consilieri în funcție 9 sunt de la PSD, 5 de la PNL, 3 de la UDMR și 4 de la USR. Teodor Bălăjel a fost ales viceprimar cu majoritatea obținută cu sprijinul consilierilor UDMR. Bălăjel are șanse să obțină un nou mandat de viceprimar dacă PSD obține cât mai mulți consilieri în urma votului din 9 iunie, pentru a crea ușor o majoritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *