Teodor Bălăjel și Nicolae Fazakas sunt viceprimarii Zalăului pentru următorii patru ani

PSD Sălaj în frunte cu Ionel Ciunt și echipa de consilieri locali au câștigat alegerile locale din 27 septembrie în municipiu cu un scor categoric. Ionel Ciunt a trecut de 50% din voturile valabil exprimate de zălăuani, iar la Consiliul Local PSD și-a menținut numărul de consilieri. Astfel că după negocieri PSD și UDMR și-au dat mâna și vor forma majoritate în Consiliul Local.

Primarul Ionel Ciunt va lucra în următorii patru ani cu aceiași viceprimari Teodor Bălăjel PSD și Nicolae Fazakas UDMR. Echipa de conducere a Primăriei Zalău va fi întregită și de Călin Forț – care își va păstra funcția de administrator public.

Constituirea noului Consiliu Local al municipiului Zalău va avea loc vineri, 6 noiembrie 2020, la ora 10.00, după care la următoare ședință se va propune cei doi viceprimari în persoanele actualilor viceprimari, Teodor Bălăjel și Nicolae Fazakas.

”În noul Consiliu Local vom face majoritate cu UDMR, iar în acest context vom merge pe actuala formulă de conducere, cu Teodor Bălăjel și Nicoale Fazakas ca viceprimari”, ne-a declarat Ionel Ciunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *