Tinerii din Jibou în vizită la Parlamentul României și la Ministerul Digitalizării

Cele patru grupe de elevi câștigători în ediția de acest an a proiectul ”Viceprimar pentru o zi” au vizitat Parlamentul României, dar au fost în vizită și la Ministerul Digitalizării, fiind întâmpinați chiar de ministrul Bogdan Ivan, un prieten apropiat al viceprimarului Vlad Pașcalău.
Grupul de tineri din Jibou au fost însoțiți de viceprimarul Vlad Pașcalău, dar și de reprezentanți din cadrul Primăriei.
Tinerii au primit recunoaștere la nivel înalt pentru interesul și implicarea lor în a aduce schimbări în bine pentru comunitatea din Jibou.
La Parlament au fost întâmpinați de medicul-deputat Florian Neaga, care a avut un rol important în organizarea acestei deplasări și îi mulțumim din suflet pentru sprijin. Elevii s-au întâlnit aici și cu vicepreședintele Camerei Deputaților, Daniel Suciu.
Au avut apoi o întrevedere cu Mihai Ghigiu, șeful Cancelariei prim-ministrului Marcel Ciolacu. L-au întâlnit, totodată, și pe secretarul de stat de la Ministerul Muncii, Marius Stanciu.
Au fost apoi primiți de ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, cu care au discutat despre proiectele pentru tineri. Au avut în cel mai tânăr ministru din Guvernul României un interlocutor recunoscut pentru receptivitate. Elevii și-au prezentat propriile proiecte cu care au câștigat concursul din cadrul programului ”Viceprimar pentru o zi”, pe care Primăria Jibou le-a și implementat.
La finalul vizitei din București, grupul de tineri au beneficiat de o minivacanță la mare în stațiunea Costinești. În drumul lor spre casă, viceprimarul Vlad Pașcalău le-a mai pregătit o surpriză – au oprit la Bușteni unde au vizitat Castelul Cantacuzino.
A fost o deplasare foarte instructivă, binemeritată, pentru tinerii excepționali din Jibou, pe a căror implicare mizăm pe viitor pentru un oraș dezvoltat, modern, frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *