Tinerii din TSD Sălaj în vizită la Guvern și Palatul Parlamentului

M

Tinerii merită toată aprecierea și tot sprijinul nostru,spune fostul primar general al Bucureștiului, Gabriela Fires. Tinerii sunt motorul dezvoltării și cei care pot aduce schimbarea.

Un grup de tineri din organizația TSD Sălaj, în frunte cu președintele Vlad Pașcalău și subprefectul Florin Florian se află zilele acestea la București unde au vizitat Palatul Parlamentului și sediul Guvernului României.

🤗 Ca ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea și-a propus sprijinirea tuturor tinerilor din România. A anunțat deja trei proiecte majore care au susținerea coaliției de guvernare și a colegilor din Guvern.

„Nu ne oprim aici. Știm că tinerii au nevoi concrete și doar discutând cu ei putem știm ce-și doresc pentru un viitor mai bun. Am primit, astăzi, vizita unui grup de 35 de tineri veniți în Capitală tocmai din județul Sălaj. A fost foarte important pentru mine să-i întâlnesc și să le mulțumesc pentru solidaritatea de care au dat dovadă în ultimii doi ani de pandemie”, transmite ministrul Gabriela Firea. 

Ministrul Gabriela Firea i-a asigurat pe tineri că va prelua, la minister, idei de la toate organizațiile de tineret care sunt alături de Guvern. Pentru asta, în acest an, va realiza Barometrul de Opinie al tinerilor. La final, vom ști exact ce-și doresc tinerii din România și cum pot fi ajutați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *